استفاده از چوب همچنین به لحاظ ویژگی هایی چون استحکام کششی، مقاومت الکتریکی و حرارتی و خاصیتی که در عدم انتقال صدا دارد، معمولا بسیار کاربردی است. این ترکیب کلی از زیبایی شناسی، عملکرد و پایداری است که به کارگیری چوب را در زندگی روزمره از مواد و مصالح ساختمانی تا ابزار کاربردی متمایز می کند. بنابراین آشکار است که این صنعت همانگونه که از نیاکان ما میراث رسیده است همواره در زیست بشر حضوری پررنگ داشته است. با این حال اگرچه در گذشته شغل نجاری وابسته به مهارت دست بشر بود اما سرعت رشد فناوری و نفوذ نوآوری در تمامی صنایع سبب تحول چهره آن ها شده است و اکنون حتی سنتی¬ترین صنایع نیز از تغییر و به روزرسانی فناوری ناگزیر هستند تا کارآیی و کیفیت را بهبود بخشند. ورود چوب به عرصه صنعتی استفاده از آن را تسهیل کرد و با به کارگیری ابزار و ماشین آلات از یک سو و اضافه کردن یراق آلات از سوی دیگر کیفیت بهره گیری از این ماده اولیه به نحو چشمگیری متحول شد و تنوع کاربری آن افزایش یافت.
امروزه صنعت چوب بخش مهمی را در سراسر جهان شامل می¬شود و چه در مصالح ساختمانی و چه در کاربرد آن به منظور تهیه وسایل منزل یا استفاده تزئینی سهمی وسیع تر در زندگی بشر یافته است. بازنمایی این سهم و کمک به رونق این صنعت مهم، نقشی است که از رهگذار «بیست و دومین نمایشگاه تخصصی صنعت چوب، ماشین¬الات، یراق¬آلات و مواد اولیه» شرکت نمایشگاههای بین المللی اصفهان تلاش دارد ایفا کند. در این رویداد که از 25 لغایت 28 اردیبهشت ماه 1403 در محل دائمی نمایشگاههای بین-المللی اصفهان برگزار خواهد شد، تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و تجاری از استانهای تهران، اصفهان، مازندران، مشهد، فارس و البرز حضور خواهند داشت و محصولات و خدمات خود را ارائه میکنند.
بیست و دومین نمایشگاه تخصصی صنعت چوب، ماشین الات، یراق آلات و مواد اولیه در محیطی حدود 7800 متر و با 65 غرفه شاخص طراحی شده است. همچنین این نمایشگاه با حضور و حمایت اصناف مرتبط سازماندهی شده و تلاش شده تا بیشترین فرصت ها در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد تا بتوانند از این طریق بازار خود را گسترش و رونق دهند. این رویداد از ساعت 15 تا 21 در روزهای یادشده قابل بازدید است و فرصتی مناسب جهت رونق فعالیت های تجاری در این صنعت و تأمین نیازهای شهروندان در این عرصه خواهد بود.
تاریخ انتشار :
1403/2/26